Plan Pemasaran

Dengan plan pemasaran dan pendapatan kami yang cukup hebat, mahu atau tidak, andaTERPAKSA menerima 4 (EMPAT) keuntungan apabila bersama kami. Ya, 5 keuntungan! Ambil masa, duduk dengan tenang dan baca setiap perkataan yang cuba kami sampaikan ini.
KEUNTUNGAN PERTAMA
( JUALAN TOPUP/JUALAN RUNCIT/KIOS/GUNA SENDIRI & KELUARGA )


Setiap pembelian topup mempunyai diskaun sehingga 9.9%
kadar diskaun berbeza mengikut telco dan level yang anda daftar.
KEUNTUNGAN KE DUA
( YURAN MELANTIK AGEN DOWNLINE )
Jika anda melantik agen yang berminat untuk memulakan bisnes topup ini, agen yang anda lantik perlu membuat bayaran yuran pendaftaran yang anda tetapkan terus ke akaun bank anda (anda boleh tetapkan RM20,RM30 atau RM50).
Sebagai contoh, anda melantik agen seramai 2 orang sehari dengan yuran pendaftaran RM30,
maka 2 x RM30 = RM60 sehari, kalau sebulan ?
RM60 x 30hari=RM1,800.
Yuran pendaftaran ini dibayar oleh agen yang anda lantik terus ke akaun bank anda.
KEUNTUNGAN KE TIGA
( KOMISEN DARI JUALAN AGEN YANG DILANTIK )
Anda mendapat komisen 2.0% dari keuntungan jualan topup dari agen yang telah anda lantik. Kemasukan komisen ini adalah secara ‘REAL TIME’ ke dalam akaun topup anda di server dan ianya boleh disemak secara terus dari telefon bimbit anda.
KEUNTUNGAN KE EMPAT
( KOMISEN AGEN BERGANDA )
Selain mendapat komisen daripada jualan topup direct downline anda, anda juga turut mendapat komisen dari jualan downline kepada downline anda. Komisen ini dipanggil overriding by Lights Cinema 1.5beta” href=”#2062455″> bonus. Lihat gambar rajah dan pengiraan di bawah ini:-

Seperti gambar rajah di atas – Andaikan anda mempunyai 5 AGENT dan setiap agent anda mempunyai 5 FIRST RETAIL. Mereka menjual Celcom RM10 sebanyak 10 kali dalam sehari. Maka keuntungan yang akan anda perolehi adalah seperti berikut:

Komisen anda dapat dari AGENT (sehari):

✓ 10sen komisen X 10 kali jualan sehari = RM1 komisen
✓ RM1 komisen X 5 AGENT = RM5 sehari

Komisen anda dapat dari FIRST RETAIL agen anda:

✓ 10sen komisen X 10 kali jualan sehari = RM1 komisen
✓ RM1 komisen X 25 FIRST RETAIL = RM25 sehari

Total komisen sehari: RM5 + RM25 = RM30

Total pendapatan sebulan: RM30 X 30 hari = RM900

RM900 sebulan, siapa nak bagi? Dan itu baru keuntungan dari jualan downline sahaja, belum termasuk dengan jumlah pendapatan dari pendaftaran downline yang harganya anda sendiri tetapkan. Tentu saja pendapatan akan berganda lagi.

Adakah mustahil untuk anda menjana pendapatan EMPAT ANGKA sebulan dengan bisnes topup ini? Jika anda rasa mustahil, cuba anda gabungkan keempat-empat plan tersebut, berapa yang anda akan dapat? Apa yang penting, usaha biar berterusan.

* * *

P/s: Pengiraan ini hanyalah contoh sahaja, pendapatan sebenar mungkin di luar jangkaan bergantung kepada usaha anda sendiri. Lagi tinggi pangkat anda (pakej yang anda pilih), lagi besar keuntungan yang anda perolehi.