PERKHIDMATAN

SEGALANYA DI HUJUNG JARI ANDA

Seiring dengan perkembangan teknologi yang pesat membangun, anda kini boleh meluangkan lebih masa bersama keluarga di samping melakukan aktiviti kegemaran anda.

Terima kasih kepada Integrated Server System yang disediakan oleh Teliport Mobile yang menawarkan perkhidmatan Tambah Nilai secara automatik, hanya dengan menggunakan telefon pintar anda! Bukan itu sahaja! Dengan menggunakan sistem ini, anda juga boleh membuat pembayaran bil telekom dan utiliti yang lain terus dari rumah atau pejabat, tak kira masa atau di mana-mana jua anda berada!

MEDIUM TRANSAKSI PERCUMA

Kami menyediakan medium jualan secara PERCUMA (untuk dimuat-turun); iaitu dengan menggunakan aplikasi 'Telegram'. Walaubagaimanapun, kami masih lagi mengekalkan medium transaksi melalui SMS sebagai medium legasi untuk pengguna-pengguna yang kurang mahir untuk menggunakan aplikasi 'Telegram'.

PEMBANGUNAN APLIKASI

Perkembangan teknologi yang amat pesat membangun dewasa ini menjadi fenomena baru yang mengubah corak perniagaan secara keseluruhan. Kami mengambil peluang ini dengan menubuhkan kumpulan Penyelidikan & Pembangunan (R&D) untuk memanfaatkannya untuk kepentingan pelanggan-pelanggan kami.

JAMINAN KESELAMATAN DATA

Kami sentiasa memastikan setiap data dan rekod transaksi yang dijalankan berada di dalam keadaan yang paling selamat. Oleh itu, kami menubuhkan sistem sekuriti yang ampuh dan berkesan bagi menghalang sebarang ancaman (threads) pencerobohan. Dan kami menjamin keselamatan data peribadi dan privasi anda.

ANTARA PRODUK YANG KAMI TAWARKAN

MULAKAN LANGKAH PERTAMA ANDA
MENUJU KEJAYAAN

Di Teliport Mobile, setiap usaha dan dedikasi anda akan diberikan ganjaran. Dari Semenanjung Malaysia hingga ke Sabah dan Sarawak, kami telah berjaya memberi peluang kepada para ejen kami untuk menyelami sebuah pengalaman baru di dalam perniagaan di samping menjana pendapatan sampingan yang pasif dan berterusan.

Pelan pemasaran dan insentif jualan yang disediakan sememangnya berbaloi untuk mereka yang bijak menggunakan peluang yang telah kami sediakan.

Selain daripada kos pendaftaran dan risikonya yang rendah, peluang untuk mencapai impian dan jaminan kewangan yang anda sentiasa idamkan menjadi semakin cerah. Nikmati manfaat bekerja sesuai dengan masa anda bersama-sama dengan komunitinya yang kukuh yang sentiasa bersedia untuk membantu anda untuk mencapai matlamat.

Tutup Menu